Result Software

powered by HTA SYSTEMS

Result Software Home2023-03-30T07:44:05+00:00

Software nabouwen of maatwerk? RESULT SOFTWARE

Wellicht herkent u zich in het volgende. U gebruikt een standaard software omdat iedereen in uw branche het gebruikt. Maar, uw bedrijf en uw bedrijfsprocessen zijn juist verre van standaard. U bent succesvol omdat u zich onderscheidt. Desondanks laat u zich beperken door een programma dat u al jarenlang gebruikt. Niet echt gebruiksvriendelijk en uw medewerkers klagen over de werking, traagheid en stabiliteit. U bent toch ondernemer? Take the next step! Overweeg maatwerk of slim software nabouwen.

Europa

Benelux, Scandinavië

Azië

India

Caraïbisch Gebied

Aruba, Bonaire, Curaçao

Thin Client

Volledig Cloud Based

Browser

Platform onafhankelijk

MAATWERK OF NABOUWEN, WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Software veroudert snel. Zelfs wanneer de software perfect wordt onderhouden via updates. Verouderde software en de daarin opgenomen processen aanpassen naar hedendaagse standaarden is onbegonnen werk. Dat heeft voor een groot deel te maken met de techniek. De ontwikkelingen op dat vlak gaan steeds sneller omdat computers steeds krachtiger worden. Kies voor het beste van twee werelden, laat uw huidige software slim nabouwen of kies voor maatwerk.

NABOUWEN GARANDEERT EEN LAGE INSTAPDREMPEL

Uw organisatie wordt uiteraard betrokken bij de ontwikkeling van uw nieuwe software. U kunt aangeven wat wel of niet bevalt aan uw oude oplossing. Wat moet absoluut beter en welke informatie wilt u uit uw nieuwe programma kunnen halen? We onderzoeken graag de mogelijkheden om te koppelen met uw andere systemen of de aansturing van hardware als dat tot een meerwaarde kan leiden. Al met al proberen we de interface van de bestaande werkomgeving voor uw medewerker zoveel mogelijk intact te houden. Wij zorgen voor een naadloze overgang en dat alle bestaande gegevens zijn geconverteerd. Vanaf dat moment kan uw pakket meegroeien met uw ambities en uw bedrijf.

INVESTEREN IN MAATWERK IS INVESTEREN IN DE TOEKOMST

Elke ondernemer streeft naar een gezonde balans tussen groei en kostenbesparing. Wanneer u software slim laat nabouwen is er een investering aan de voorkant, maar bedenk dat u ook flink kosten gaat besparen. De terugverdientijd is heel kort. Wij bouwen software zoals een maatpak hoort te zitten: lean. In een lean product is al het overbodige geschrapt. We kijken of er processen geautomatiseerd kunnen worden. Zelfs als we daarbij hardware moeten aansturen. De combinatie van software en hardware is steeds vaker een logische en succesvolle schakel in de dagelijkse gang van zaken.

Integratie Software & Hardware

Professionele klantenontvangst met behulp van AI en Robots
Systeemaansturing met sensoren

Vrijblijvend adviesgesprek?

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen en de mogelijkheden.

AANVRAGEN

Al onze software is web-based. Dat maakt het makkelijk in gebruik, installatie op de (client) computer van een medewerker is niet noodzakelijk. Er worden geen lokale gegevens bewaard of geraadpleegd. Het is veiliger en u kunt on-the-fly een werkstation te vervangen. Er zijn geen plugins nodig, het werkt gewoon out-of-the-box en elk platform wordt ondersteund.

De software kan op een server naar keuze geïnstalleerd worden. Dat mag een server zijn die binnen uw organisatie wordt gebruikt, maar een hosting partner is ook mogelijk. HTA Software kan de software ook voor u hosten. Onze servers staan in Nederland. Wij zijn ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Alle gegevens en back-ups worden door middel van encryptie beveiligd.

Of we nu slim software nabouwen of volledig nieuwe software maken, we doen dat met de laatste technieken. Alle applicaties kunnen gebruikt worden op computers, mobiele telefoons en tablets. In tegenstelling tot commercieel verkrijgbare software heeft u via Result Software de mogelijkheid om uw software op later moment aan te passen en bij te werken waar nodig.

ARTIFICIAL INTELLIGENCE VERBETERT HOSPITALITY

Bent u klaar voor The Next Big Thing? Slim software nabouwen en tegelijkertijd gebruik maken van AI en RPA? Met behulp van Artificial Intelligence en Robots kunnen we simpele en repeterende taken eenvoudiger maken. Slimme zelflerende software kan patronen herkennen op basis van de antwoorden die worden gegeven in een bepaald proces. Een logische vervolgstap is dan om andere processen te automatiseren. Uw voordeel is dat de kwaliteit altijd hetzelfde is en in elke taal die u kiest. U kunt hiermee niet alleen kosten besparen, maar ook de klanttevredenheid vergroten.

GEÏNSPIREERD DOOR ONZE KLANTCASES

Lees in de verhalen van onze klanten welke uitdaging zij hadden en hoe wij hen hebben geholpen.

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP

Laat uw gegevens achter en een korte beschrijving waarnaar u op zoek bent.
Dan plannen we snel een kennismakingsgesprek.

Uw bericht is verzonden.
Verzending van uw bericht is mislukt, probeert u het later nog eens.

Inschrijven Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig updates over producten en ontwikkelingen.

Result Software HQ

Veldzigt 10
3454 PW  De Meern

Telefoon: 030 227 3333
E-mail: info@resultsoftware.nl
Website: www.resultsoftware.nl

Ga naar de bovenkant