Wij maken

Maatwerk Software

Het woord maatwerk spreekt al voor zichzelf. We maken een maatwerk software oplossing die is afgestemd op jouw wensen. Het grote verschil met software nabouwen is het vertrekpunt. Jij hebt een idee en dat wil je materialiseren. Wij gaan je daarbij helpen. Hoe? Lees verder.

hoe we te werk gaan

Elk begin is lastig

Als je een briljant idee of gewoon een specifieke oplossing nodig hebt, maar je kunt niet zelf programmeren of ontwerpen, neem dan eens contact met ons op. We kunnen je adviseren en denken graag met je mee. We hebben verschillende soorten maatwerk projecten uitgevoerd voor opdrachtgevers uit allerlei branches en dus benaderen we een vraagstuk al gauw vanuit verschillende invalshoeken.

Je kunt niet uit het niets aan een project beginnen. Ook maatwerk zul je moeten kaderen. Er zijn meerdere vragen die beantwoord moeten worden. Het helpt je niet alleen om het project vorm te geven, je krijgt er ook meer inzicht door. Het zijn voor de hand liggende vragen, zoals wat je met de software wil bereiken. Voor wie het is bestemd en of het moet kunnen communiceren met andere software.

koffieafspraak?

Wie zijn onze opdrachtgevers

We hebben maatwerk software geschreven voor verschillende soorten opdrachtgevers: lokale en semioverheden, landelijke overheden, de rijksoverheid, kleine dienstverlenende organisaties en grote industriële bedrijven. Vaak hangt met de grootte van de organisatie de omvang van de opdracht samen en het vertrouwelijkheidsniveau. Maar, we stellen geen eisen aan de omvang van de organisatie. Neem gerust contact op.

bekijk de klantcases

Voorbeeldprojecten

Een online portaal gekoppeld aan een backoffice
Een koppeling tussen verschillende software applicaties
Een koppeling tussen software en hardware
Een webapplicatie om hardware aan te sturen en beheren
Een software applicatie nabouwen
Automatiseren van bestaande en nieuwe processen

Geef ons een uur van je tijd

Kom langs voor een kennismakingsgesprek en leg je ideeën op tafel. Vertel ons waarnaar je op zoek bent en waarom. Wij leggen op onze beurt uit of het realiseerbaar is en wat we voor je kunnen betekenen. Het gesprek is wat ons betreft geheel vrijblijvend. Wat heb je te verliezen, behalve dat ene uur?

oké ik ben overtuigd