Onze

Aanpak

We hebben een track record van ruim 30 jaar programmeren en implementeren. Alle software wordt door onszelf ontwikkeld en onderhouden. Je mag dus vertrouwen op  een risicoloze overstap van je bestaande software naar je nieuwe software. Datzelfde geldt voor de koppeling tussen applicaties, we zijn graag de verbindende factor.

maak een afspraak

Nieuwe inzichten

We geven het meteen toe, je nieuwe maatwerk software voldoet niet meteen aan alle eisen. Ook wanneer we je oude software nabouwen garanderen we dat niet. Dat komt doordat er tijdens de processen toch nieuwe inzichten ontstaan. En het is nu eenmaal niet mogelijk tijdens de ontwerpsessies 100% van alle vragen te stellen. Maar met onze aanpak krijgt je wel precies wat je wilt. We stoppen pas als jij tevreden bent met je eindproduct.

Minimum viable product

Nieuwe software wordt gebouwd op basis van een functioneel ontwerp. Als we software nabouwen kijken we naar de oude omgeving. In beide gevallen wordt elk proces eerst zorgvuldig geanalyseerd en vervolgens gebouwd. En elk onderdeel wordt uitvoerig getest. Niet alleen door ons, ook door jouw medewerkers. Zij zijn immers ervaringsdeskundigen. Alle input wordt verwerkt. Zo werken we samen aan je nieuwe software.

Gefaseerd werken

Functioneel ontwerp

Als we nieuwe software bouwen, dan kiezen we voor een vaste aanpak. We gaan we eerst met jouw organisatie in overleg over de wensen. Waarvoor ga je de software gebruiken, welke informatie wil je erin stoppen en wat moet er straks ook weer uitkomen? En niet geheel onbelangrijk, wat verwacht je van de user interface? Al die informatie komt terecht in een functioneel ontwerp (FO). Aan de hand van het FO wordt bepaald welke technieken we gaan gebruiken. Onze ontwikkelaars gaan er vervolgens mee aan de slag.

Bouwen en optimaliseren

Als er een eerste werkbare versie van de software is gaan we testen. We controleren o.a. of alle processen goed verlopen. Was onze aanpak juist? We vragen jouw medewerkers om feedback: wat moet absoluut anders? Nadat we alle feedback hebben verzameld gaan we de software optimaliseren. Deze stap moeten we misschien herhalen om zodoende aansluiting te houden bij de verwachtingen. Daarna gaan we kijken of we kansen kunnen benutten, zoals automatisering en koppelingen met andere systemen. Het is een iteratief proces.

bekijk de klantcases

Implementatie

Oude software

Ondanks dat we eindstreep naderen kun je je oude software gewoon blijven gebruiken. Ook als de nieuwe software al geïmplementeerd is. We gaan eerst uitgebreid testen en daarna plannen we de livegang. Dat is het resultaat van een juiste aanpak.

Training

Als we de software nabouwen is training in principe niet noodzakelijk. De interface kent immers geen verrassingen voor jouw medewerkers. Bij maatwerk software zorgen we voor een intuïtieve interface waardoor het aantal trainingsuren tot een minimum beperkt kan worden.

Livegang

Omdat jouw nieuwe software door ons wordt gehost is beginnen heel eenvoudig. Het is vanaf elke werkplek via de browser bereikbaar, installatie is niet nodig. Het is een kwestie van beginnen.

Ontdek alle voordelen van Result Software

Geen verrassingen

Herkenbare user interface en processen. Medewerkers kunnen direct aan de slag.

Naadloze overstap

Uw oude software blijft werken. Begin met uw nieuwe software wanneer u er klaar voor bent.

Helpdesk & Support

Onze Nederlandstalige helpdesk ondersteunt u bij al uw vragen en problemen met de software.

Informatiebeveiliging

Result Software is gecertificeerd voor NEN 27001 en NEN 7510. Onze servers staan in Nederland.

SaaS-oplossingen

We hosten de software voor u. U heeft geen omkijken naar het onderhoud van servers.

Web-based

De software werkt in de browser. Gewoon bereikbaar vanaf een thin client. Geen installaties.

Investeer in maatwerk

Elke ondernemer streeft naar een gezonde balans tussen groei en kostenbesparing. Maatwerk software is dan een uitstekende oplossing. In een lean product bestaan geen onnodige processen. En waarom stoppen bij één proces, als u ze aan elkaar kunt knopen?

Meer over maatwerk