Hoe wij

Software koppelen

Je gebruikt dagelijks verschillende softwarepakketten. En het komt helaas geregeld voor dat je bepaalde informatie meerdere keren aan het invoeren bent. Dat kan wat ons betreft absoluut efficiënter.

hoe we te werk gaan

De voordelen zijn ontelbaar

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je je software onderling zou willen koppelen. Het scheelt natuurlijk heel veel werk, als je bepaalde gegevens in meerdere applicaties niet steeds opnieuw hoeft in te voeren. Maar, het voorkomt ook de kans op fouten. Een typefout is zo gemaakt. Het is gewoon veel prettiger te werken met een goed bronbestand of een single source of truth.

Je stroomlijnt en automatiseert je processen en houdt je data ook veel eenvoudiger actueel in geval van wijzigingen. In wat grotere organisaties, waar de rollen van medewerkers gescheiden zijn, werkt iedereen in een taak specifieke applicatie. Dan is het belangrijk dat relevante informatie beschikbaar is. Voorkom dat medewerkers informatie aan elkaar verstrekken buiten de applicaties om.

koffieafspraak?

Wat is dat nou “koppelen”?

Met koppelen bedoelen we niets anders dan dat we informatie die is opgeslagen in een softwarepakket kunnen overnemen in een ander softwarepakket. Het andere softwarepakket kan ook een programma zijn om bijvoorbeeld hardware aan te sturen. Denk aan het openen van een deur. Of bijvoorbeeld om de rollen en rechten van gebruikers te beheren. De reden dat je koppelt is dat je in de andere software die informatie gaat hergebruiken en zelfs verrijken. In bepaalde gevallen leiden die verrijkingen weer tot vervolgstappen in andere software.

bekijk de klantcases

Verschillende koppelingen

Ondanks dat er steeds vaker een standaard wordt gekozen zijn er nog genoegen dialecten die de communicatie bemoeilijken. Soms moet je zelfs handmatig data exporteren en in de ontvangende software importeren. Veel softwarepakketten beschikken tegenwoordig over een API (Application Programming Interface) waardoor de communicatie een stuk eenvoudiger wordt. In die API is dan vastgelegd hoe en welke informatie je kunt bevragen. Die API is geen snoepwinkel waarin je kunt kiezen wat je wil hebben, je moet het doen met wat de leverancier beschikbaar heeft gesteld.

Geleverde koppelingen

Aan lokale overheden en organisaties in de gezondheidszorg leveren we o.a. koppelingen met boekhoudpakketten, HRM, CRM en software voor planning en ziekenhuis informatie systemen.

Bij andere organisaties is er vraag naar koppelingen die logistieke processen vereenvoudigen, zoals geavanceerd afsprakenmanagement, kentekenherkenning, gezichtsherkenning, weegbrugintegratie, koppelingen met ERP, CRM en boekhoudpakketten.

Geef ons een uur van je tijd

Kom langs voor een kennismakingsgesprek en leg je ideeën op tafel. Vertel ons waarnaar je op zoek bent en waarom. Wij leggen op onze beurt uit of het realiseerbaar is en wat we voor je kunnen betekenen. Het gesprek is wat ons betreft geheel vrijblijvend. Wat heb je te verliezen, behalve dat ene uur?

oké ik ben overtuigd