Vragen over

Onze software

Wij snappen dat software en de processen daaromheen soms een beetje black box zijn. En er zijn wellicht vragen die we niet hebben beantwoord op de andere pagina’s. Staan de antwoorden misschien op deze pagina? Zo niet, neem even contact op.

Ik heb een andere vraag

#1 Is nabouwen toegestaan?

We baseren ons antwoord op de uitleg van Penrose Law. Ja, dat mag. Heel eenvoudig uitgelegd; zolang niet de broncode (auteursrechtelijk beschermd) van de oorspronkelijke software wordt gekopieerd in de door ons gemaakte software, is het toegestaan. Wij bekijken de broncode ook niet. Wij analyseren de gewenste functionaliteiten en processen en bouwen die na via onze eigen methode.

Het bewuste artikel

Vaker gestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? Vul geheel vrijblijvend ons webformulier in.

Meer informatie

Op welk besturingssysteem werkt jullie software?

Wij hosten de software voor je. Er wordt geen software geïnstalleerd op jouw computers. De software is bereikbaar via elke up-to-date browser en platform onafhankelijk. Zo kun je met elk apparaat met een beeldscherm en een werkende internetverbinding gebruik maken van de software.

Wie is eigenaar van de data?

Er wordt een verwerkersovereenkomst gesloten met jouw organisatie. Wij hosten immers de software voor je en verwerken persoonsgegevens. De licentie en het auteursrecht (IP) blijven ons eigendom. De databases zijn van ons, maar de daarin opgeslagen data zijn van jou.

Zijn jullie gecertificeerd?

Ja, wij hebben onze processen laten controleren en certificeren door Tüv. Wij denken dat certificaten en normen een instrument vormen om transparantie en kwaliteit te waarborgen rondom werkprocessen, beveiliging, privacy en toegankelijkheid. Wij zijn gecertificeerd voor informatiebeveiliging volgens de ISO27001:2017 en de NEN 7510:2017.

Heeft jullie software een API?

Ja, we kunnen een API beschikbaar maken voor elke applicatie. Daarin zijn onderdelen opgenomen die passen en horen bij het gebruik van dat pakket.

Kan ik een wijzigingsverzoek indienen?

Ja, dat is tijdens het proces en na oplevering gewoon mogelijk. Wij krijgen met enige regelmaat de vraag of wij een aanvulling op de software kunnen maken. Elk wijzigingsverzoek wordt daarom zorgvuldig bestudeerd en in veel gevallen kunnen we daaraan ook medewerking verlenen. Er kunnen kosten in rekening worden gebracht voor het aanpassen van de software. Daarvan brengen we je vooraf op de hoogte.

Met welke kosten moet ik rekening houden?

Je maakt kosten voor het recht op het gebruik van de licentie. Dit is een eenmalige post. Daarnaast betaal je jaarlijkse kosten voor onderhoud en hosting. Er zijn eenmalige kosten voor het configureren van de licentie door een consultant. Als je gebruik maakt van een extra dienst die wordt geleverd door derden, zoals Messagebird of CM.com voor het versturen van sms of Whatsapp, dan moet je daarvoor zelf een abonnement afsluiten.

Geef ons een uur van je tijd

Kom langs voor een kennismakingsgesprek en leg je ideeën op tafel. Vertel ons waarnaar je op zoek bent en waarom. Wij leggen op onze beurt uit of het realiseerbaar is en wat we voor je kunnen betekenen. Het gesprek is wat ons betreft geheel vrijblijvend. Wat heb je te verliezen, behalve dat ene uur?

oké ik ben overtuigd