Over onze

Klantcases

Hier vind je een selectie van de projecten die wij in 2023 hebben uitgevoerd. Bij elke klantcase wordt de vraag of het probleem beschreven, welke aanpak is gekozen en wat we uiteindelijk hebben opgeleverd. Neem vooral contact met ons op, als je vragen hebt.

Ik wil meer weten

Voorbeeldprojecten

Een online portaal gekoppeld aan een backoffice
Een koppeling tussen verschillende software applicaties
Een koppeling tussen software en hardware
Een webapplicatie om hardware aan te sturen en beheren
Een software applicatie nabouwen
Automatiseren van bestaande en nieuwe processen

Locker Management

Doorgaans wordt een plastic toegangspas gebruikt om een locker te openen. Lamson Security Systems wilde een app ontwikkelen waarmee huurders een locker kunnen claimen, openen en weer vrijgeven. Result Software ontwikkelde voor hen een speciale app met uitgebreide nieuwe mogelijkheden op het gebied van locker management.

Meer informatie

Geavanceerd toegangsbeheer

Voor Isover Saint Gobain ontwikkelden we een uniek platform om verschillende bezoekersstromen te beheren. Het gaat o.a. om toegangsbeheer voor leveranciers van goederen, bezoekers van de locatie, ingehuurde aannemers die werkzaamheden uitvoeren en afvalstromen inclusief weegbrugintegratie.

Meer informatie

Geef ons een uur van je tijd

Kom langs voor een kennismakingsgesprek en leg je ideeën op tafel. Vertel ons waarnaar je op zoek bent en waarom. Wij leggen op onze beurt uit of het realiseerbaar is en wat we voor je kunnen betekenen. Het gesprek is wat ons betreft geheel vrijblijvend. Wat heb je te verliezen, behalve dat ene uur?

oké ik ben overtuigd